Praktijk Yente Gevers - Stappen vooruit

NEI THERAPIЁN

NEI VOOR VOLWASSENEN


Zit je niet zo lekker in je vel? Blijf je een gevoel van onrust of angst houden? Of heb je nog steeds die rugklachten na je fysiotherapie? NEI-therapie is er voor talloze fysieke en mentale klachten die jij ervaart. Lees verder wat NEI voor volwassenen kan betekenen.


LEES VERDER


NEI VOOR KINDEREN


Blijft jouw baby maar huilen? Of vindt je peuter dingen spannend? Of heeft jouw puber moeite met concentratie? Weet jij even niet meer met welke hulp jouw kind het beste geholpen is? Dan loont het om te onderzoeken met NEI of er blokkades zijn die de klachten in stand houden.


LEES VERDER


NEI VOOR HONDEN


Zie jij gedragsveranderingen of gedragsproblemen bij jouw hond? Of kom je bij de dierenarts maar niet verder met die fysieke klachten? De zachte methode van NEI is uitermate geschikt voor honden. Juist omdat dieren het zo 'makkelijk' los kunnen, maar ook willen laten.


LEES VERDER


LEES, VOEL EN ONDERZOEK

OF NEI IETS VOOR JOU IS

De mensen die in mijn praktijk komen, zijn meestal al even op zoek naar de juiste zorg voor hun klacht of hulpvraag. Je zoekt naar allerlei oplossingen, maar soms weet je het gewoon even niet meer.


NEI is geen methodiek, waarbij lange praatsessies nodig zijn en het herbeleven van de ervaringen of het trauma centraal staan. Ook zijn het zelden sessies, waarbij heftige emoties worden losgemaakt. Ik verwacht dat dit ook de reden is, waarom NEI zo positief wordt ervaren door zowel mens als dier.

Mensen die een behandeling hebben ondergaan, ervaren deze als plezierig en zijn vaak opgelucht. Het levert energie en nieuwe inzichten op.


Lijkt bovenstaande aanpak je op het lijf geschreven? Dan is NEI misschien wel de juiste weg om in te slaan. 

OP ZOEK NAAR EEN PRAKTISCHE EN BETAALBARE OPLOSSING VOOR UW KLACHTEN? KIES VOOR NEI

WAT ANDEREN ZEGGEN

GOOGLE REVIEWS

HUISELIJK GEVOEL


"…Onze hond was onrustig en ontwikkelde steeds meer angsten...

k wist niet wat ik van de NEI therapie moest verwachten, maar Yente vertelt rustig wat ze gaat doen. Ze is heel kundig en eerlijk. Ze nam uitgebreid de tijd voor ons en heeft goede tips en adviezen gegeven. 

…  Meer


Angelique Huntjens

- NEI voor honden

SLAPEN GAAT BETER


Vanaf het eerste contact voel ik me bij Yente heel veilig en vertrouwd. Ik maakte een afspraak vanwege het slechte slapen. Yente hield me een spiegel voor en hielp me verder op weg. Tijdens een sessie kwamen er hele mooie en bijzondere dingen naar boven.. … Meer"


Maja

- NEI voor volwassenen

ECHT EEN AANRADER!


Met mijn zoontje van 7 ben ik nu 2 keer bij Yente geweest. De 2e keer vroeg hij zelf of hij nóg een keer mocht gaan met zijn 'probleempje'. Yente legt rustig uit wat ze gaat doen en wat de biotensor haar verteld. Op een manier dat hij het zelf ook begrijpt. Echt een aanrader!

 …Meer"


Janneke van der Lee

- NEI voor kinderen