NEI Therapie bij Volwassene

Informatie over
NEI Therapie bij volwassene


NEI Therapie bij volwassenen

Wanneer zet je NEI in bij volwassenen?

In ons onderbewustzijn liggen vele ervaringen, emoties en/of gebeurtenissen opgeslagen.

Vaak zijn dit negatieve ervaringen, emoties, gebeurtenissen of zelfs trauma’s.


Dit kan resulteren in minder goed functioneren, je niet fijn voelen of zelfs geen controle over je gevoel hebben, fysieke klachten en zelfs ons gedrag kan veranderen.

Hierbij kunnen bijv ook angsten en onzekerheden komen kijken..

NEI is erg goed inzetbaar bij volwassenen en jongvolwassenen

NEI bij volwassenen.

 

We leven als mens in een drukke en beweegbare maatschappij. Een maatschappij waarin we vaak 24 uur in 1 uur proberen te stoppen en waarin er veel verwacht wordt van ons als mens.

Maar wat als je niet mee kan in het tempo van de maatschappij of kunt/ wilt voldoen aan de verwachtingen die er zijn en soms zelfs geëist worden.

 

We doen in het leven en in deze maatschappij vele ervaringen, gebeurtenissen en emoties op die negatief kunnen zijn of als negatief ervaren worden. Deze emoties stoppen we vaak weg zodat we hier niet meer aan hoeven te denken en als het ware deze emoties kunnen vergeten.

We slaan deze onverwerkte emoties, gebeurtenissen, ervaringen en trauma’s op in ons onderbewustzijn. Hierdoor kan er een disbalans ontstaan tussen bewustzijn en onderbewustzijn, wat kan leiden tot klachten of symptomen.

Denk bij klachten bijvoorbeeld aan: onzekerheid, angsten, burn out, please gedrag of juist jezelf afzetten tegen alles.

Ook kan deze disbalans fysieke klachten veroorzaken als: migraine, vermoeidheid, spanning in je lichaam, drukkend gevoel, eczeem etc.

 

In mijn praktijk komen regelmatig mensen die erg onzeker zijn, bang zijn het verkeerd te doen en hierdoor de bevestiging van een ander nodig hebben. Maar ook mensen die liefde hebben gemist in hun opvoeding en daar op latere leeftijd nu nog last van hebben.

Mensen zitten vaak in een patroon waar ze al lang in leven en hier graag uit willen. Maar wie ben ik? En wat wil ik? Hoe moet ik alle dingen loslaten en wat moet ik dan?

Dit zijn enkele vragen die ik regelmatig terug hoor.

Met NEI ga je jou klacht(en) of jou symptomen aanpakken en oplossen, zodat jij weer in balans bent.

 

Alle klachten zijn mogelijk om aan te pakken met NEI. Dus staat jou klacht er niet bij, neem gerust contact op om samen te kijken wat NEI voor jou kan betekenen.

Denk eens bij klachten aan:

 • Hormonale klachten

 • Fertiliteitsproblemen (moeite met zwanger worden, problemen tijdens de zwangerschap etc)

 • Fysieke problemen (darm klachten, weinig energie, ontstekingen, pijnlijke plekken, verkramping, pijn bij aanraking, migraine/hoofdpijn, artrose etc.)

 • Emotionele problemen (depressief gevoel, geen controle over je emoties, angsten, onzekerheid, weinig zelfvertrouwen, moeite met jezelf neer te zetten, wie ben ik? etc)

 • Traumatische ervaringen

 • Allergieën

 • Voedsel intolerantie

 • Of gewoon de vraag….
  Wie ben ik?
  Waarom maak ik dit altijd mee?
  Wat wil ik? Wat voel ik? Etc.

  Copyright © All Rights Reserved

  NEI COACH
  PRAKTIJK YENTE GEVERS


  +31(0)6 10 11 1892

  Hoofdstraat 116
  5473 AT Heeswijk-Dinther

  info@praktijkyentegevers.nl