WAT IS NEI

WAT IS NEI?

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie.
Het is een methodiek waarbij het onbewuste, bewust gemaakt wordt.


Wat houdt NEI in.

Bij de NEI methode maken we gebruik van de meridiaanbanen, werken we met de subtiele energie van de lichaamscommunicatie en de emoties die daarin opgeslagen liggen. NEI is een methodiek waarbij het onbewuste, bewust gemaakt wordt.
Er liggen ervaringen, emoties of gebeurtenissen opgeslagen in je onderbewustzijn.
Vaak zijn dit negatieve ervaringen, onverwerkte emoties of gebeurtenissen die als het ware zijn weggestopt om ze proberen te vergeten. Hierdoor kan er een disbalans ontstaan tussen bewustzijn en onderbewustzijn, wat kan leiden tot het ontstaan van symptomen of klachten. Deze symptomen of klachten kunnen via de geest invloed hebben op het fysieke lichaam.
Elke onverwerkte emotie die niet wordt verwerkt blijft onbewust invloed uitoefenen. Mensen kunnen na de behandeling een gevoel ervaren van ruimte en bevrijding. 
 
 Wat kun je aanpakken met NEI?

- Ongewenst gedrag: je wilt het een maar doet het ander. Je wil graag een knuffel maar houd met schreeuwen letterlijk iedereen op afstand. (patroongedrag/controle drang etc)

- Ongewenst gevoel: onzekerheid, angsten, gebrek aan zelfvertrouwen, depressie, verdriet, stress, slecht slapen, rusteloos etc.

- Fysieke klachten: hoofdpijn/migraine, spanning, overgewicht, allergieën, burn-out, eczeem, chronische klachten, hormonale klachten, fertiliteitsproblemen etc.


Staat jou klacht of de klacht van je kind, hond er niet bij, maar voel je je aangesproken door NEI. 
Neem zeker contact op, zodat we samen kunnen kijken wat NEI kan betekenen voor jou. 


Waarom zou NEI mij verder kunnen helpen?

 
Neuro Emotionele Integratie is een methode om onverwerkte ervaringen, trauma’s, emotionele problemen of lichamelijke klachten op een prettige manier op te lossen.
 
Het is geen methodiek waarbij lange praatsessies nodig zijn of het herbeleven van de ervaringen of trauma centraal staan.
Ook zijn het zelden sessies waarbij heftige emoties worden losgemaakt.
Ik verwacht dat dit ook de reden is waarom NEI zo positief wordt ervaren door zowel mens als dier.
 
Lijkt bovenstaande aanpak je op t lijf geschreven? Wil je emotionele blokkades opheffen en geen of minder fysieke klachten ervaren?


Copyright © All Rights Reserved

NEI COACH
PRAKTIJK YENTE GEVERS


+31(0)6 10 11 1892

Hoofdstraat 116
5473 AT Heeswijk-Dinther

info@praktijkyentegevers.nl