Praktijk Yente Gevers - Stappen vooruit

HELP JE HOND TE NAVIGEREN

NAAR DE OORZAAK VAN DE KLACHT


NEI therapie is een methodiek die bij honden erg goed inzetbaar is. Alles waar een mens last van heeft of blokkeert, kan een hond ook hebben!

Ik hoef u als hondeneigenaar niet uit te leggen dat honden emoties kunnen ervaren op dezelfde manier als wij. Dit is zelfs onderzocht door Jaak Panksepp. Ze kunnen wel degelijk last hebben van onverwerkte emoties, overgenomen emoties, uiten en plaatsen van emoties, traumatische ervaringen, gebeurtenissen, blokkades etc.

NEI VOOR HONDEN


Honden kunnen niet praten, maar zij laten vaak in hun gedrag, uitingen en fysieke klachten zien dat er iets aan de hand is waardoor zij niet in balans zijn. Als eigenaar merk je deze disbalans op en ziet dat je hond last heeft van datgene wat hem blokkeert. Maar hoe komt het nou dat hij/zij dit gedrag vertoont? Hoe komt het, dat er geen verklaring is voor de fysieke klachten of waarom hij/zij zich explosief uit? Ga met NEI op onderzoek naar de oorzaak van de klachten van jouw hond!


Disbalans veroorzaakt klachten

Disbalans tussen bewustzijn en onderbewustzijn kan leiden tot zowel fysieke als emotionele klachten. Deze klachten uiten zich in gedrag (hyper gedrag, dominantie, terughoudendheid, uitvallen etc.), fysieke klachten (huiduitslag, jeuk of veel slapen) en emoties (angst, onzekerheid, dominantie etc.).
Ook zie ik regelmatig honden met fysieke klachten, waarvan eigenaren of dierenartsen niet weten wat het precies is. De hond is al helemaal onderzocht met allerlei onderzoeken (wat voor de hond vaak al niet prettig is) maar zonder resultaat. Ook deze klachten kunnen met NEI onderzocht worden. 


Praktische informatie

Als het mogelijk is zie ik de hond graag live. We starten in mijn indoor honden speeltuin, waar de hond even zijn prikkels kan verwerken en ik kan observeren. Intussen bespreken we mijn waarnemingen en wat de "klacht(en)" zijn. Daarna gaan we door naar mijn praktijk ruimte om de sessie te starten.


Tijdens een NEI-sessie maak ik gebruik van een biotensor. Deze reageert op de frequentie van het energieveld van de hond. Op deze manier kunnen we de onbewuste blokkades opsporen, benoemen en integreren. Om zo de blokkerende frequentie en emoties te neutraliseren.


Heel belangrijk is dat de hond is uitgelaten voor de NEI sessie en neem eventueel iets te bijten mee. Een sessie duurt namelijk 1 tot 1,5 uur.

DENK AAN KLACHTEN ALS:


  • Fysieke problemen

  • Gedragsproblemen

  • Angstig en onzeker gedrag
  • Trauma('s)
  • Herplaatsers

  • Allergieën, (Voedsel) intoleranties.

  • Vaccinatieschade

  • Fertiliteitsproblemen/hormonale problemen


Staat de klacht van jouw hond er niet bij? Neem dan contact op om samen te bekijken wat NEI voor jouw hond kan betekenen. 

HET PROCES

01.


Telefonische intake


Bij het maken van de afspraak, stel ik alvast een aantal korte vragen. Als het mogelijk is, ontmoet ik de hond graag live. Contact gebeurt regelmatig via whatsapp of email.


02.


Afspraak in praktijk


We starten in de indoor speeltuin, zodat de hond zijn prikkels kan verwerken en kan wennen. De eigenaar vertelt intussen over de klachten.

De sessie duurt gemiddeld 1

tot 1,5 uur. 

03.


Start NEI-sessie


Uit een sessie komen meestal tips zodat jij zelf met jouw hond aan de slag kunt. Soms kan het zijn dat korrels helpen bij het aanpakken van fysieke klachten. Deze dien je thuis toe via het voer van je hond totdat verbetering zichtbaar wordt.

04.


Extra behandeling


Tijdens de sessie nemen we samen al blokkades weg in het onderbewustzijn. Je zult al snel verbetering zien bij je hond. Soms zijn meerdere sessies nodig voor het gewenste resultaat. 

OP ZOEK NAAR EEN PRAKTISCHE EN PERSOONLIJKE OPLOSSING VOOR DE KLACHTEN VAN JOUW HOND?

ONTDEK WAT NEI KAN DOEN!