Praktijk Yente Gevers - Stappen vooruit

NEI THERAPIE:

ZET KLEINE STAPPEN OP 

WEG NAAR JOUW BALANS

NEI STAAT VOOR

NEURO EMOTIONELE INTEGRATIEBij de NEI methode maken we gebruik van de meridiaanbanen, werken we met de subtiele energie van de lichaamscommunicatie en de emoties die daarin opgeslagen liggen. NEI is een methodiek waarbij het onbewuste, bewust gemaakt wordt.


Er liggen ervaringen, emoties of gebeurtenissen opgeslagen in je onderbewustzijn. Vaak zijn dit negatieve ervaringen, onverwerkte emoties of gebeurtenissen die als het ware zijn weggestopt om ze proberen te vergeten. Hierdoor kan er een disbalans ontstaan tussen bewustzijn en onderbewustzijn en dit kan weer gaan leiden tot het ontstaan van symptomen of klachten. Deze symptomen of klachten kunnen via de geest invloed hebben op het fysieke lichaam. Elke onverwerkte emotie, die niet wordt verwerkt, blijft onbewust invloed uitoefenen. 


WAT KUN JE AANPAKKEN

MET NEI?

Ongewenst gedrag:

Je zou graag het ene willen, maar je doet het ander. Je zou graag een knuffel willen, maar met schreeuwen houd je letterlijk iedereen op afstand (patroongedrag/ controledrang etc.).

Ongewenst gevoel:

Onzekerheid, angsten, gebrek aan zelfvertrouwen, depressie, verdriet, stress, slecht slapen, rusteloos zijn etc.

Fysieke klachten:

Hoofdpijn/migraine, spanning, overgewicht, allergieën, burn-out, eczeem, chronische klachten, hormonale klachten, fertiliteitsproblemen, etc.
Voor mens dier kunnen de fysieke klachten enorm uiteenlopen. 


Staat jouw klacht of symptoom er niet tussen? Ze zijn onmogelijk allemaal te benoemen, dus neem gerust contact op als je vragen hierover hebt.  

NEI VOOR VOLWASSENEN


Zit je niet zo lekker in je vel? Blijf je een gevoel van onrust of angst houden? Of heb je nog steeds die rugklachten na eindeloze fysiotherapie? NEI-therapie is er voor talloze fysieke en mentale klachten die jij ervaart. Lees verder wat NEI voor volwassenen kan betekenen. 


LEES VERDER


NEI VOOR KINDEREN


Blijft jouw baby maar huilen? Of vindt jouw peuter dingen spannend? Of heeft jouw puber moeite met concentratie? Weet jij even niet meer met welke hulp jouw kind het beste geholpen is? Dan loont het om te onderzoeken met NEI of er blokkades zijn die de klachten in stand houden.


LEES VERDER


NEI VOOR HONDEN


Zie jij gedragsveranderingen of gedragsproblemen bij jouw hond? Of kom je bij de dierenarts maar niet verder met die fysieke klachten? De zachte methode van NEI is uitermate geschikt voor honden. Juist omdat dieren het zo 'makkelijk' los kunnen, maar ook willen laten.


LEES VERDER


WAAROM KIEZEN

VOOR NEI?


NEI is echt een therapie die je moet ervaren. Je zult merken dat dingen vaak logisch zijn en op hun plek vallen. Mensen zijn soms bang dat er iets "engs" uitkomt maar dit is echt niet het geval. Dit kun je alleen ervaren door het te doen! 

  • Geen lange praatsessies nodig
  • Geen herbeleving van heftige emoties of trauma
  • Geen zweverig gedoe
  • Een gevoel van ruimte en bevrijding ervaren
  • Pragmatische aanpak van klachten

Neuro Emotionele Integratie is een methode om onverwerkte ervaringen, trauma’s, emotionele problemen of lichamelijke klachten op een prettige manier op te lossen.


Waarom NEI veelal als prettig wordt ervaren: 

WAT ANDEREN ZEGGEN

GOOGLE REVIEWS

GEMOEDELIJKE SFEER


"… ervaring hadden wij bij de praktijk van Yente! Een hele open, fijne en gemoedelijke sfeer. Een aantal weken geleden ben ik bij haar geweest met onze zoon die door zijn hooikoorts al jaren geen fruit kon eten. Dan kreeg hij een …  Meer


Desiree Kluytmans

- NEI voor kinderen

ZEER VAKKUNDIG


Ik ben via een collega bij Yente terecht gekomen. Ik zat in een verdrietige periode waarin ik mezelf moeilijk bij elkaar geraapt kon krijgen. Vanaf het moment dat ik binnen was voelde ik me welkom en vrij om open te zijn Meer"


Mirtje V

- NEI voor volwassenen

WARM WELKOM


WAUW wat ben ik blij dat Yente op ons pad is gekomen. Na maanden bijna elke week naar de dierenarts te zijn geweest waren wij radeloos. Onze labrador had over zijn gehele lichaam jeuk. De gehele dag was hij aan het krabben, onrust in zijn… Meer"


Harriette van Grinsven

- NEI voor honden

BENIEUWD NAAR MEER ERVARINGEN VAN ANDEREN?

Lees ruim 70 Google reviews over Yente Gevers