Praktijk Yente Gevers - Stappen vooruit

TARIEVEN

NEI VOOR VOLWASSENEN EN KINDEREN

€85,-


Min. 60 tot max 90 minuten. Indien de sessie om wat voor reden langer duurt, kunnen meerkosten in rekening gebracht worden. Uiteraard gebeurt dit in overleg.

BIO RESONANTIE

€100,-


Min. 60 tot max 90 minuten. Het doormeten van honden kan soms wat langer duren, neem daarom iets mee om op te bijten en zorg dat de hond is uitgelaten. 

NEI VOOR HONDEN

€85,-


Min. 60 tot max 90 minuten. Indien de sessie om wat voor reden langer duurt, kunnen meerkosten in rekening gebracht worden. Uiteraard gebeurt dit in overleg.

Verhinderd? Dat kan gebeuren!

Laat het me ajb 24 uur van te voren weten, zodat ik eventueel nog iemand anders kan helpen. Helaas ben ik genoodzaakt om de volledige kosten van de geplande sessie in rekening te brengen, bij het te laat annuleren of wijzigen.

Neem contact op via whatsapp of bel 06- 10 111 892.  

ERVARINGEN VAN KLANTEN 

GOOGLE REVIEWS

Via een collega ben ik bij Yente terecht gekomen, en wat ben ik daar blij mee. Ik zat al een tijdje niet zo lekker in mijn vel, wat resulteerde in lichamelijke klachten. Na twee sessies ben ik al zoveel opgeknapt. Yente achterhaalt je klachten stap voor stap, en houdt je dan een spiegel voor. Mij heeft het heel erg geholpen om inzicht te krijg in mijn bewuste en onbewuste gedrag en gedachtes. Wil je snel resultaat en inzicht in jezelf is Yente zeker een aanrader!! Meer

Fleur van der Gun

Met ons hondje geweest voor het grommen dat zij plotseling ging doen. Er kwamen veel dingen boven tijdens ons bezoek aan Yente.
En niet alleen van haar 😉 Ik heb meer inzicht gekregen in het gedrag van ons hondje en met haar tips gaat het nu veel beter! Ik kan het iedereen aanbevelen. Meer

Debbie Collignon

Een hele professionele en doeltreffende behandeling gehad in een prettige sfeer.
Ik heb nu drie NEI behandelingen gehad met goede resultaten. Yente bedankt voor dit snelle traject,en zeker tot een volgende keer.

Ine Dijkstra