Praktijk Yente Gevers - Stappen vooruit

WEER IN BALANS

STAPJE VOOR STAPJE


We leven als mens in een drukke en beweegbare maatschappij. Een maatschappij waarin we vaak 24 uur in 1 uur proberen te stoppen en waarin er veel verwacht wordt van ons als mens. Maar wat als je niet mee kan in het tempo van de maatschappij? Of je kunt of wílt niet voldoen aan de verwachtingen die er zijn of geëist worden?


Voel jij dat het soms ook even teveel wordt? Zit je niet lekker in je vel? We leven in een maatschappij die maar doorraast. Maar kun je wel vooruit als je uit balans bent? Zet stappen vooruit met behulp van NEI.

NEI VOOR VOLWASSENEN


We doen in het leven en in deze maatschappij vele ervaringen, gebeurtenissen en emoties op die als negatief ervaren kunnen worden. Deze emoties stoppen we vaak weg zodat we hier niet meer aan hoeven denken en als het ware kunnen vergeten. Maar deze onverwerkte emoties, gebeurtenissen, ervaringen en trauma’s slaan we op in ons onderbewustzijn. Hierdoor kan er een disbalans ontstaan tussen bewustzijn en onderbewustzijn, wat kan leiden tot klachten of symptomen.


Denk bij klachten bijvoorbeeld aan: onzekerheid, angsten, burn-out, please-gedrag of juist jezelf afzetten tegen alles. Maar ook fysieke klachten zoals migraine, vermoeidheid, spanning in je lichaam, drukkend gevoel, eczeem etc.


Weer in balans

In mijn praktijk komen regelmatig mensen die erg onzeker zijn, bang zijn het verkeerd te doen en hierdoor de bevestiging van een ander nodig hebben. Maar ook mensen die liefde hebben gemist in hun opvoeding en daar op latere leeftijd nog last van hebben.

Mensen zitten vaak in een patroon waar ze al lang in leven en hier graag uit willen. Maar wie ben ik? En wat wil ik? Hoe moet ik alle dingen loslaten en wat moet ik dan?

Dit zijn enkele vragen die ik regelmatig terug hoor. Met NEI ga je jouw klacht(en) of jouw symptomen aanpakken en oplossen, zodat jij weer in balans komt.


Praktische informatie

Tijdens een NEI-sessie maak ik gebruik van een biotensor. Deze reageert op de frequentie van uw energieveld. De onverwerkte emoties of blokkades die daar ontstaan zijn, worden opgespoord, naar voren gehaald en vervolgens opgeruimd. Als deze blokkades weggehaald zijn, wordt het zelfherstellend vermogen geactiveerd. Zo zal de energie weer gaan stromen en zal je klacht verminderen of zelfs verdwijnen.


Gemiddeld hebben we zo'n 2 a 3 sessies nodig om de juiste beweging in jouw proces te realiseren. Houd per consult rekening met een duur van 1 tot 1,5 uur. 


DENK AAN KLACHTEN ALS:


 • Hormonale klachten
 • Fertiliteitsproblemen (moeite met zwanger worden, problemen tijdens de zwangerschap etc)
 • Fysieke problemen (darm klachten, weinig energie, ontstekingen, pijnlijke plekken, verkramping, pijn bij aanraking, migraine/hoofdpijn, artrose etc.)
 • Emotionele problemen (depressief gevoel, geen controle over je emoties, angsten, onzekerheid, weinig zelfvertrouwen, moeite met jezelf neer te zetten, wie ben ik? etc)
 • Traumatische ervaringen
 • Allergieën
 • Voedsel intolerantie
 • Of gewoon vragen als;
  Wie ben ik?
  Waarom maak ik dit altijd mee?
  Wat wil ik? Wat voel ik? Etc.


Staat de klacht die jij ervaart er niet bij? Neem dan contact op om samen te bekijken wat NEI voor jou kan betekenen. 

HET PROCES

01.


Telefonische intake


Bij het maken van de afspraak, stel ik alvast een aantal korte vragen. Contact gebeurt regelmatig via whatsapp of email. 


02.


Afspraak in praktijk


Gemiddeld duurt een sessie 1 tot 1,5 uur. Mijn praktijk heeft een huiselijke sfeer zodat jij je comfortabel voelt om in gesprek te gaan. Intussen doet de biotensor zijn werk.

03.


Zelf aan de slag


Uit een sessie komen meestal tips of handvatten zodat jij zelf aan de slag kunt. Soms adviseer ik ook ondersteunende middelen (supplementen of korrels) die je hierbij helpen. 

04.


Extra consult


Na een sessie voel je je meestal al beter of anders. Gemiddeld zijn er 2 of 3 sessies nodig om tot het gewenste resultaat te komen. Een combinatie van NEI en bioresonantie is gebruikelijk.