Praktijk Yente Gevers - Stappen vooruit

HI, IK BEN YENTE


Ik ben gediplomeerd NEI therapie, systemisch therapeut en gediplomeerd kynologisch hondenmasseur. 

Mijn praktijk bevindt zich in Heeswijk Dinther. Waar ik met heel veel passie voor mens en dier mijn praktijk run. 


Ik ben al jaren werkzaam in de zorg en heb hierin mijn passie voor mensen gevonden. Ik kwam met NEI in aanraking door de hormoon behandelingen die ik heb ondergaan. Door deze behandelingen was ik mezelf helemaal kwijt. Mijn gedrag, gevoel, emoties, lijf e.d. vlogen alle kanten op. Wat het belangrijkste was, is dat ik mezelf niet meer herkende en mijn eigen gevoel niet meer onder controle had.

Toen maakte ik kennis met NEI-therapie. Door NEI werden er processen in gang gezet. Werden mijn blokkades opgeheven en voelde ik me weer rustig en mezelf.  >>

DANKZIJ NEI


NEI heeft mij destijds zoveel inzichten gegeven dat ik veel meer kan bereiken en oplossen. Ook is geen klacht te moeilijk en kun je in feite álles behandelen. Ik zag zoveel mogelijkheden voor mens en dier dat ik hierdoor de opleiding NEI Master ben gaan volgen bij opleidingsinstituut Jolanda Vleugel. en gediplomeerd ben.


Ik onderzoek heel graag samen met mensen, kinderen of honden hun eigen blokkades, gevoel, onverwerkte emoties, gedrag etc.  Door middel van NEI zet ik processen tot verbetering en groei in gang.


Tevens blijf ik mezelf graag ontwikkelen en heb ik al meerdere bijscholingen en opleidingen gedaan.

Buiten de mensen die in ontvang in mijn praktijk en mijn passie voor mensen, heb ik ook een passie voor dieren, met specialisme in honden.


Mijn passie voor dieren had ik al vanaf mijn jonge levensjaren. Door mijn liefde voor honden en de verschillende klachten die ik heb ervaren met mijn eigen honden, wou ik meer weten over de anatomie en fysiologie van de hond.


Ik kwam door mijn eerste hond al terecht in een wat natuurlijkere en

alternatievere wereld. Mijn hond was iedere keer ziek na de vaccinaties en had dan weken van herstel nodig. Had vage klachten waar ik niet mee verder kwam en ik wist destijds niet wat ik moest doen.


En toen kynomassage

Ik kwam terecht bij de opleiding Kynomassage. Deze opleiding heeft 

mij geleerd hoe het lichaam van de hond werkt en samenwerkt met de verschillende facetten. Hoe de huid, spieren, pezen, zenuwen en gewrichten invloed hebben op het lichaam en gedrag van de hond. Maar ook de bewustwording van wat ik tijdens de palpatie waarneem.


Dieren kunnen niet praten maar kunnen zich uiten in gedrag, fysiek en zelfs in emoties. Met NEI zag ik dat ik voor de honden hele mooie processen in gang kon zetten. Door honden te testen kan ook hun onderbewustzijn van zich laten horen. Zo kunnen we blokkades opheven en de klacht verhelpen.


Dit alles maakt mijn passie en praktijk mogelijk. Ben je nieuwsgierig geworden? 

Neem dan contact met me op of maak een afspraak.

Je bent meer dan welkom!

“Ik ben enorm geboeid door alle mogelijkheden en technieken binnen de natuurgeneeskunde. Het blijft indrukwekkend om te ervaren wat de therapie voor iemand kan betekenen. De mooie resultaten en warme contacten geven veel voldoening.
Ik vind het oprecht geweldig dat ik mensen hiermee kan helpen. Want wat is er nu belangrijker dan je gezondheid?”

Yente Gevers

MIJN ACHTERGROND

Ik blijf mezelf ontwikkelen en heb de volgende opleidingen en bijscholing:

Gediplomeerd NEI therapeut


Om mijn eigen praktijk te kunnen openen heb ik de NEI Coach Opleiding (HBO Niveau) gedaan van Intistuut Jolanda Vogel.  

Systemisch therapeut


Systeemtherapie is een vorm van psychotherapie en wordt ook wel relatie- en gezinstherapie genoemd. Ik heb mijn certificaat behaald in 2019. Dit sluit enorm goed aan bij mijn werk als begeleider bij Cello. 

Kynologisch hondenmasseur


Dankzij de opleiding Kynologisch masseren heb ik geleerd goed te observeren, palperen en masseren, met kennis van spieren en andere lichaamssystemen. Mijn certificaat behaald in 2018.

Omdat bio-resonantie en NEI-therapie hand in hand gaan met vele andere zorgaanbieding, stel ik 1 x per 2 maanden mijn praktijk ter beschikking aan een praktijk voor hondenosteopathie; Kynobalans. Een mooie aanvulling om sommige honden die ik ontvang verder te kunnen helpen. 

www.kynobalans.nl