Praktijk Yente Gevers - Stappen vooruit

PAK JE KIND BIJ DE HAND

STAP VOOR STAP


Voor kinderen is het belangrijk om een goede afwisseling te hebben tussen schoolwerk, hobby's, social media en even helemaal niks doen. Dit is niet makkelijk. Zeker niet in deze maatschappij waar kinderen en jongeren steeds meer onder druk staan.

Steeds vaker zie ik kinderen in mijn praktijk komen met stagnaties op school of hun plek niet kunnen innemen in het grotere geheel. Sommigen kinderen zijn heel erg teruggetrokken en anderen zijn juist extreem zichtbaar. Je ziet dit wel gebeuren als ouder, maar voelt je soms machteloos in het zoeken naar de juiste oplossing. Want wat veroorzaakt nu precies dit gedrag?

NEI VOOR KINDEREN


Kinderen pikken veel signalen en prikkels om zich heen op, waar ze zelf mee kunnen blijven zitten. Vooral jonge kinderen uiten dit, bij gebrek aan woorden, middels bepaald gedrag en emoties. Vaak zijn de dingen die ze voelen niet eens van zichzelf, maar hebben ze deze overgenomen van hun vader, moeder, broertjes, zusjes, vriendinnetjes, mensen die ze op straat tegen komen etc….


NEI therapie is een methode die toegankelijk, kindvriendelijk en snel is. Door contact te maken met het onbewuste kunnen we fysieke en emotionele blokkades snel en makkelijk opsporen. De blokkade die zichtbaar wordt door bijvoorbeeld de gedragsuiting is vaak een emotie of ervaring uit het verleden die niet verwerkt is en zich heeft vastgezet in het syteem van het kind.


Door de blokkades kunnen de linker en rechter hersenhelft niet goed meer samenwerken waardoor er verschillende uitingen en klachten kunnen ontstaan. Doordat je inzicht krijgt in de oorzaak, kun je de loslaten en/of je kind gericht begeleiden en ondersteunen.

NEI-therapie kan ook heel ondersteunend werken aan andere therapieën. 


Praktische informatie

Ouders weten vaak waar hun kind tegen aanloopt of waardoor hun kind blokkeert. Het kind weet zelf vaak het beste wat hij of zij precies vóelt, zeker als ze al wat ouder zijn. Kinderen hebben tijdens een consult daarom zelf de regie. 


Tijdens een NEI-sessie maak ik gebruik van een biotensor. Deze reageert op de frequentie van het energieveld van je kind. Op deze manier kunnen we de onbewuste blokkades opsporen, naar voren worden gehaald en vervolgens worden opgeruimd. Als deze blokkades weggehaald zijn, wordt het zelfherstellend vermogen geactiveerd. Zo zal de energie weer gaan stromen en zal de klacht verminderen of zelfs verdwijnen.


Hybride testen bij jonge kinderen

Kinderen onder 12 jaar hoeven niet perse mee op consult. We testen dan via de ouder middels een foto en/of voorwerp. Het goede van deze manier van werken vind ik dat kinderen niet belast worden met een consult. Omdat het energetisch werkt, kunnen we het “probleem” vaak net zo goed oplossen. Het persoonlijke gesprek met de ouder geeft de ouder veel inzichten en handvatten hoe ze hun kind kunnen ondersteunen in hun groeiproces. 

Vanaf 12 jaar zijn kinderen welkom voor een consult. Dit overleg ik met jou als ouder als er een afspraak gepland wordt, zodat we samen kunnen kijken wat het fijnste is voor jouw kind. Let op, er is toestemming nodig van beide ouders. Maximale duur van een consult is 1 uur. 

DENK AAN KLACHTEN ALS:


 • Slecht slapen, veel huilen
 • Angsten en onzekerheden
 • Zich niet gehoord en/of gezien voelen
 • Weinig zelfvertrouwen
 • Traumatische ervaringen
 • Fysieke klachten/pijn
 • Allergieën/ intolerantie
 • Vaccinatieschade/ vaccinaties
 • Zich buiten gesloten voelen
 • Gepest worden of pesten
 • ADHD/ HSP etc.Staat de klacht van uw kind er niet bij? Neem dan contact op om samen te bekijken wat NEI voor uw kind kan betekenen. 

HET PROCES

01.


Telefonische intake


Bij het maken van de afspraak, stel ik alvast een aantal korte vragen. We overleggen of je kind bij het consult aanwezig zal zijn. Contact gebeurt regelmatig telefonisch of via whatsapp. 


02.


Afspraak in praktijk


Gemiddeld duurt een consult voor kinderen (onder de 12 jaar) maximaal 1 uur. Mijn praktijk heeft een huiselijke sfeer zodat jij en je kind zich comfortabel en veilig voelen om in gesprek te gaan. 

03.


Zelf aan de slag


Tijdens het consult krijg je als ouder tips en inzichten waarmee je thuis aan de slag kunt om je kind te ondersteunen en begeleiden. Soms adviseer ik ondersteunende middelen zoals supplementen. 

04.


Extra behandeling


Eventuele vervolgsessie kan op verzoek aangevraagd worden. Er zijn meestal 2 of 3 consults nodig om tot gewenste resultaten te komen. Een combinatie van NEI en bioresonantie is gebruikelijk.